Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

İsmail Ok, Erdek'ten seslendi: Edip Uğur, 10 aydır sadece boş hayâl sattı”

İsmail Ok, Erdek

Balıkesir'in MHP'li eski Belediye Başkanı İsmail Ok, Edip Uğur'un başkanlığındaki Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, ne yazık ki 10 ayını boşa geçirdi” dedi.

Balıkesir’in MHP’li eski Belediye Başkanı İsmail Ok, “Edip Uğur’un başkanlığındaki Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, ne yazık ki 10 ayını boşa geçirdi” dedi.
Erdek Körfezi Dayanışma Platformu’nun, Erdek’te düzenlediği toplantıdan sonra bir açıklama yapan Ok, şunları söyledi:
“Edip Uğur, 10 ayını vatandaşın oyunu almaya yönelik hayâli vaatlerle boşa geçirdi. Bu süre içinde işsizliği önleyeceğini, Balıkesir’i uçuracağını öne süren Edip Uğur’un bırakın Balıkesir’in gelişmesine katkıda bulunmasını, Balıkesir’i geriye götürdüğü bir gerçek. İşte bugün Erdek’teyiz. Erdek’te de, Bandırma’da da Balıkesir Büyükşehir’in en küçük bir hizmet izi yok. Oysa Bandırma ve Erdek, Balıkesir’in hizmet bekleyen iki güzide ilçeleri. Ama Edip Uğur, asla gerçekçi olmayan, boş hayaller satmayı ve ayağı yere basmayan vaatler vermeyi sürdürüyor. Bir yıla yakın süresini hep lak lakla geçirdi.

Sanıyorum, görev süresinin biteceği 2019 yılında halkın önüne çıkacak yüzü kalmayacak.”
Uğur’un, ülkeyi genelde “kabile devleti” gibi yönetirken, Uğur’un da Balıkesir’i aynı anlayış içinde yönetmeye çalıştığını öne süren Ok, şöyle konuştu:
“Uğur’un, Balıkesir’i ilkel bir kabile anlayışı içinde yönetmeye çalıştığının en tipik göstergesi, kısa süre içinde değişen iki genel sekreterdir. Bunlardan ilki, devlet ve bürokrasi deneyimi bulunan Ali Osman Sali’ydi. Ancak sayın Sali, bu kabile yönetimi anlayışına dayanamayarak, görevini bıraktı. Sali’nin, görevinden ayrılması Balıkesir adına büyük kayıptır.”
OK’TAN ADAYLIK AÇIKLAMASI
Öte yandan Ok, haziran ayındaki genel seçimlerde milletvekili aday adayı olup olmayacağı konusundaki bir soruyu da şöyle yanıtladı:
“Bu konuda konuşmak için biraz erken. Önümüzdeki günleri bekleyelim. Yakında, kamuoyuna bu konuda açıklamada bulunacağım.”
Haber : Önder Balıkçı



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı